18.5.12

SB slo Eik 2 (15.08.09)

Ballklubben - Eik2 15.08.09

I sterk vind og regn møttes SB og Eik 2 til dyst i dag. Kampen begynte med godt SB-spill og etter ca 5 minutters spill kom Aleksander Wike fri foran Eik-målet og det sto 1-0 til de gul/sorte. Deretter fulgte en periode med midtbanespill. Etter hvert tok de svarte og hvite baglerne over og det sto 1-1 etter ca halvspilt kamp.  Ballklubben lot nå Eik styre mye av spillet. Det gjør man ikke ustraffet mot Eik. Med kvarteret igjen av omgangen satt Eik inn 2-1 bak SB-keeperen.

Så, da Ballklubben trengte det som mest fikk SB corner, til store protester fra Eik-leieren. Men SB-gjengen kunne se det med egne øyne: Ballen var borte i en Eik spiller før den gikk over kortlinja. På den på følgende corneren kom Jon Sigve Johnsen først og høyest på ballen, og målet til Eik sto som et kremmerhus: 2-2.  1.omgang ebbet ut med dette resultatet.

2.omgang startet med mye hawaii-fotball: Spillet bølget fram og tilbake. Begge laga hadde sine sjanser uten å få uttelling. SB fikk beskjed fra Roger på trenerbenken om å plassere seg bedre på banen og å være på tå hev. Dette gikk tydeligvis inn. For nå begynte de gule og svarte å jobbe for hverandre. Sakte men sikkert fikk SB spillet over på Eiks Banehalvdel. Det så ut til å gå mot 2-2, men så helt på tampen skjer det:
Det var ei klynge foran Eiks mål. A. Wike så akkurat den sjansen som hele Ballklubben ventet på og satte Ballen forbi en sjanseløs Eik-Keeper. 3-2!  I striregnet føltes dette som om sola brøyt gjennom skylaget!

-Dette var viktig, var gjennomgangstonen blant spillerne da kampen var ferdig. Vi er så hjertens enige. Ballklubben viser igjen at de er gode på å avgjøre jevne kamper. Gratulerer så mye med 3 poeng Gule! Dette varmet. SB har nå 3 poeng opp til opprykksplassen.
Neste kamp er mot Re hjemme på Storstadion. Vi ønsker guttane lykke til og håper fjordingane møter opp og støtter Ballklubben.