24.08.2012

Ballklubben slo Tjølling 6-4 på Storstadion

SB-Tjølling, Storstadion 23.08.12

Det var 2 lag som begge ønsket å vinne som møttes på Storstadion. Før kampen lå SB under nedrykkstreken, og bare 3 poeng var godt nok for de gule og svarte for å komme over streken. Kampen begynte med mye spill på midtbanen. Begge laga hadde sine sjanser, men verken SB eller Tjølling fikk satt sjansene i begynnelsen av kampen. Men etter hvert ble angrepene mer presise. Jon hadde en flere gode raid på høyrekanten i begynnelsen av kampen, og etter 15 minutter la han inn til Adthe, men skuddet gikk til side for mål. Mot spillets gang var det Tjølling som først fikk uttelling og det sto 1-0 til Tjølling etter ca 17 minutters spill.

Men Ballklubben slo straks tilbake. Lasse Bransdal var der han skulle være etter et innlegg foran Tjølling-målet, og det sto 1-1 etter 25 minutters spill! Nå var vi inne i en god periode. Gule jobbet sammen som et lag og sjanse etter sjanse ble rullet opp foran TIFs mål. Aasmund Malme tok ansvar og førte SB til en fortjent ledelse like før pause, en pen skåring! I pausen formante Ballklubbens trener Roger Iversen om å holde tempoet oppe, og at SB skulle bevege seg mer.

Sandefjord Ballklubb fortsatte det gode spillet i 2.omgang og like etter starten på omgangen skaret Andre Sødlund et fint mål og det sto 3-1 til Ballklubben! Noen minutter etter kjempet Adthe Osmani seg fri og det sto 4-1 til SB! Så slapp vi oss ned et hakk og lot Tjølling komme mer med i kampen. Etter 60 minutter skårte Tjølling på en sjelden sjanse, og det sto 4-2. Ballklubben svarte umiddelbart ved en flott skåring av Fredrik Holseth, etter en corner: 5-2!

Etter dette var det mye spill på midtbanen. Men etter ca 70 minutter to Aleksander Wike Ansvar og det sto 6-2! Da virket det som om vi slapp oss ned et hakk. Men kampen var slettes ikke over. Tjølling hadde ikke gitt opp, og etter at vi slurvet i forsvaret kunne TIF redusere til 6-3 og Flamur, som spilte en god kamp som sisteskanse for Ballklubben, måtte hente ballen ut fra SBs mål. Etter denne skåringen så bruker vi mest krefter for å forsvare inn ledelsen. Etter ca 80 minutter fikk Tjølling inn enda ett mål. Tjølling prøvde og prøvde men Ballklubben tok seg god tid på faste situasjoner, og fikk roet seieren i land. En fortjent seier til de gule og svarte!

Roger Iversen var også fornøyd med mannskapet sitt: - Vi får en god ledelse, så slepper vi oss ned, men vi vinner fortjent. Det er viktig å vinne, sa Roger. Ja, det er viktig å vinne. Vi trengte poengene i dag, og guttane viste at de er gode fotballspillere også når Ballklubben har press på seg. Alle SB-spillerne skal ha sin del av æren for denne seieren. Nå ligger vi over nedrykkstreken. Neste kamp er mot Tønsberg FK fredag 31.august kl 18.30 på Tønsberg Gressbane. Møt opp og hei på Ballklubben! Lykke til Gule:-)