18.10.2012

1-1 i sesongavslutningen mot Sem

Den siste kampen i årets sesong var flyttet til Gamle Stadion pga. vann på Storstadion-matta. Fredrik Friis gamle slager «Sommerfjordvalsen» ble spilt før kampen mellom Sandefjord Ballklubb og gjestene fra Sem. Sangen varmet i en ellers kald høstkveld og minnet om at snart går det mot lysere tider i Fjor'n.

Kampen begynte med en kalddusj for Ballklubben. Etter bare 2 minutters spill fikk vi ikke avklart en ball i SB-feltet. Sem lot seg ikke be to ganger og det sto 0-1 til Sem.Men Kjell i SB-målet og resten av guttane kjempet videre.  Etter dette hadde SB mye av spillet i en periode. Flere angrep på rad ble satt i gang mot Sems mål. Sem forsvarte seg imidlertid godt, og lot ikke SB få noen klare målsjanser i begynnelsen av kampen. Etter 32 minutters spill fikk Ballklubben en god sjanse ved Jon som skøyt et skudd fra ca. 25 meter. Ballen så ut til å duppe bak Sem keeperen. Men i siste øyeblikk fikk gjestenes keeper en hånd på ballen og det ble corner til SB i stedet. Den påfølgende corneren fikk Sem etter hvert avklart. 1.omgang ebbet ut med 1-0 ledelse til gjestene fra Sem.

SBs trener Roger Iversen ga beskjed om at Ballklubben måtte bli mer på hugget. Det var da også et annet SB-lag vi så i 2.omgang. Ballklubb-spillerne hadde bestemt seg for å avslutte sesongen med stil. SB startet omgangen med flere angrep mot Sem som hadde nok med å forsvare seg. Sems trener Knut Lid Wåle fortalte i 2.omgang at de var der for å få 3 poeng og sikre plassen i 4.divisjon. –Finspillet får vente, sa Sem treneren.

Ballklubben fortsatte å male på mot Sems mål. Etter 73 minutter kjempet JP seg til ballen innenfor Sems 16.meter. Skuddet gikk like over mål. Like etter fikk SB corner, men heller ikke denne gangen fikk de Ballklubben uttelling. Men Ballklubben er ikke kjent for å gi opp og etter 82 minutter fikk Kristian Roggert sjansen fra venstrekanten. Kristian gjorde ingen feil og det sto 1-1 til Ballklubben! Til stor jubel fra SB-supporterne. SB prøve i sluttminuttene å få seiersmålet, men kampen endte 1-1. Bra av Gule å komme tilbake etter å ha ligget under.

-En ok kamp av oss, sa Roger Iversen etter kampen. Vi takker Sem for kampen og ønsker lykke til uansett hvilken divisjon det blir for Sem til neste år. En innfløkt kabal skal legges før det bestemmes hvilke lag som skal spille i 4.divisjon til neste år. Kamper i 2 og 3 divisjon har også påvirkning på resultatet.

Vi takker alle som har bidratt til at vi spiller 4.divisjon til neste år også. Ballklubben kom sterkt tilbake i 2.del av sesongen etter mye stang ut i første del av sesongen. Vi gleder oss allerede til neste år:-)