19.4.19

Ballklubben spilte 3-3 mot Runar på Haukerød

Runar - SB, Runarbanen 25.04.19

Kampen mellom Ballklubben og Runar begynte tett og jevnt.
Begge laga hadde halvsjanser, men så ble Runars spiller Brahian Stiven Mosquera frispilt på høyrekanten etter 10 minutters spill. Brahain tok vare på sjansen og det sto 1 - 0 til Runar.

Men SB ga seg ikke og etter 24 minutter var det klart for utligning ved Marco: 1-1! Men gleden til Ballklubben varte ikke lenge: Vi slapp oss ned etter utligningen og igjen ble Brahian spilt igjennom og det sto 2-1 til Runar etter 27 minutters spill.

SB prøvde å svare umiddelbart, men i stedet var det Runar som økte til 3-1 ved Tobias Hem etter 31 min. Til stor jubel blant de svarte og hvite fra Haukerød. Dette ble også pauseresultatet.

Men Ballklubben er ikke kjent for å gi seg. SBs trener Alex sa at de gule og svarte måtte fortsette å jobbe. Dette ga tydeligvis resultater: Det var en heltent SB som entret banen etter pausen. Så i det 48 minutt skjer det: Daniel Helgheim Kronstad setter ballen forbi Runars keeper: 3-2! Til stor jubel blant de fremmøtte SB-supporterane. Håpet var tent.

Nå fulgte en periode der spillet bølget frem og tilbake. Både Alex og Robin ga klar beskjed på trenerbenkene hva som skulle gjøres. Så skjer det i det 63 min: Ballklubben får straffe! Marco var iskald fra 11-meteren : 3-3!

Runar forsøkte å ta ledelsen igjen og hadde et skudd i tverrliggeren helt på slutten. Men det ble poengdeling mellom Haukerød og Bugården. Vi ønsker alltid å vinne, men å ta igjen en 3-1 ledelse er heller ikke så verst:) Vi har nå 4 poeng, 2 poeng bak serieleder Eik.

Vi takker Runar for kampen og ser fram til kampen mot Ørn 2 i Lystlunden. Møt opp og hei på Ballklubben!