18.5.12

SB tapte 2-1 mot Re (18.08.09)

Ballklubben - Re 18.08.09

Dette var en viktig kamp for begge lag for å få heng på den siste opprykksplassen. Begynnelsen av kampen var preget av mye midtbanespill. Etter 17.minutter fikk Re uttelling og det sto 0-1. SB svarte noen minutter senere. Aleksander Wike kom fint igjennom Re-forsvaret og satte ballen til venstre for keeper: 1-1.

Begge laga hadde sjanse til å avgjøre på slutten av omgangen, men 1.omgang endte med 1 skåring til hvert av laga. I 2.omgang hadde SB flere sjanser til å avgjøre, men fru fortuna var ikke på de gul/sortes side. Ca midt i 2.omgang fikk SB staffe. Heller ikke denne gangen ble det uttelling. I stedet var Re effektive på en kontring og satte ballen i SB-målet når 10 minutter gjensto. Da fikk, naturlig nok Re god tid. Ballklubben hadde flere sjanser til å avgjøre på tampen, men de helsorte rodde det hele i land.

Vi gratulerer Re med seieren og håper at Ballklubben reiser seg mot Nøtterøy i neste kamp. Dette er den klart viktigste kampen til nå for Gule.Vi ønsker Ballklubben lykke til og håper at så mange av SB-supporterane som mulig tar turen til Nøtterøy og gir Ballklubben den støtta som guttane trenger.