22.06.2013

SB vant 6-0 over Halsen på Bergeskogen


Halsen - SB 21.06.13: Målskårer Lars Martin Dag Steen blir gratulert av kampens 3.målskårer Aleksander Wike. Bak til venstre står SBs kaptein Aasmund J. Malme.

Ballklubben møtte Halsen borte på Bergeskogen midt under ekstremværet «Geir». Men værgudene klarte på ingen måte å legge noen demper på spillet til de gule og svarte. Bare etter noen minutters spill så Daniel Sandvik en åpning i Halsen-forsvaret. Daniel gjorde ingen feil og det sto 1-0 til Ballklubben!

De gule og svarte fortsatte trykket mot hjemmelaget og allerede etter ca  et kvarter var Wike i god posisjon på høyrekanten: 2-0! Igjen så vi at Ballklubb-kollektivet fungerte som det skulle. Halsen hadde også sine muligheter men SBs sisteskanse Kjell Johannesen var både høyt og lavt og tok det som kom. Så ble en SB spiller klart felt innenfor Halsens 16.meter. Stian Iversen var iskald og det sto 3-0 til de gule og svarte! Selv med god ledelse i 1.omgang fortsatte SB presset. Like før pause var Wike godt plassert igjen og det sto 4-0 til Ballklubben!

Dette resultatet sto seg til pause. Ballklubbens trener Roger Iversen var godt fornøyd med pauseresultatet.- En god omgang av oss, sa Roger.


Gir alt for Ballklubben: Kristian og Aleksander klare for 2.omg med 4-0 ledelse til SB

2.omgang begynte der 1.omgang sluttet med mye press mot Halsen målet. SB la seg nå litt mer bakpå og var raske til å kontre hvis Halsen mistet ballen. De røde og grønne hadde noen halvsjanser, men møtte et kompakt SB-forsvar. I stedet var det Ballklubbens tur til å øke ledelsen: Lars Martin Dag Steen viket ikke en tomme mot to Halsen-forsvarere: 5-0 til SB! Kampen var i realiteten punktert. Men Ballklubben ga seg ikke: Wike tok vare på enda en mulighet og det sto 6-0 til Ballklubben!
Kampen ebbet ut med dette resultatet. Roger Iversen var godt fornøyd med guttane etter kampen: 

-Gule er gode, sa Roger og roste hele laget for innsatsen. Vi er så enige. Her så vi et SB-lag som ofret seg for hverandre og gjorde hverandre gode. Vi gratulerer SB med nok en 3.poenger! Takk også til Halsen for kampen.  Neste kamp er hjemme på Gamle Stadion mot TFK. Møt opp og støtt Ballklubben! Lykke til Gule:-)

Bilder fra kampen på FB del 1
Bilder fra kampen på FB del 2

Link til video av straffesparket


Til sist: Her er Eurythmics med «Here comes the rain again", innspilt i 1984, da vi rykka opp i 2.divisjon, som takk for 3 poeng :) Ha en riktig god Santhans!