21.07.2012

Drakta og logoen er alfa og omega


Ballklubben spiller i gult og svart. Det skal vi fortsette med. Det var i gult og svart vi spilte med i Hovedserien. Det var i gult og svart vi rykka opp i nest øverste divisjon igjen på 70-tallet, og i 1990 og 1994 på Storstadion. I sol og regn følger logoen og drakta med oss. Kransen med stiftelses datoen og bokstavene SB, og den gule og svarte drakta. Hvorfor er dette så viktig for Ballklubben i dag også? Det vitner om tradisjon og om forutsigbarhet, og om tiden som ligger foran oss. Drakta og logoen er en del av sjela til de gule og svarte. Bugården og hvalfangsttida er en annen del. Dette vil vi alltid bære med oss.

Snart begynner årets høstsesong. Gi Gule den støtta de trenger: Ta på deg SB-skjerfet og hei på Ballklubben så vi igjen spiller i 4.divisjon til neste år. Vi skal klare det. Uansett så støttær vi klubben i våre hjerter.

Heia de gule og svarte nå skal vi ut og farte!


Sandefjord Ballklubb logo


Cupfinalen 1957: Myntkast mellom Fredrikstad og Ballklubben foran 33 073 tilskuere på Ullevaal stadion. For Fredrikstad: Arne Pedersen.Thorbjørn er parat. Dommer er Leif Gulliksen fra Ørn.


Våren 2006: Hvalfangernes klubb     
 SB - Fram 2, Storstadion 2011. Klikk her for fler bilder fra kampen.