18.04.2024

SB vant mot Re

SB - Re Bugården Kunstgress 18.04.24

Det var to lag som begge ønsket å vinne som møttes på Bugården Kunstgress. Det er tidlig i sesongen og det bar kampen preg av: Temperaturen lå ikke mange gradene over frysepunktet denne aprilkvelden i Bugården. Etter 10 minutters spill lot vi Re komme til for lett og kampens første skåring var et faktum: 1-0 til Re ved Tor Magnus Darwizzy Wathne .

Ballklubben prøvde flere ganger å svare, men Re demmet bra opp. SBs beste sjanse var et skudd i tverrligger. Omgangen ebbet ut med 1-0 ledelse til Tønsberg-klubben. Noe ingen i Ballklubben var fornøyd med. 2.omgang startet bedre for Gule. Spillet satt bedre og sjansene likeså. Etter 68 min spill var Daniel Bråten på rett sted til rett tid: 1-1 og utligning for Ballklubben!

Det varmet SB-supporterne på tribunen. Spillet bølget nå fram og tilbake. Re hadde en stor sjanse på slutten alene mot Ballklubbens keeper var iskald og fikk avverget i situasjonen. Klokka tikket mot kampslutt, men SB var ikke fornøyd med 1 poeng, så helt på tampen av kampen fikk Daniel Bråten sjansen.

Han så at keeper var langt ute, og lobbet ballen over keeper og i mål! 2-1 til Ballklubben. Lagseier! SBs trener Sigurd Andreas Holmen var godt fornøyd med guttanes snuoperasjon. Vi takker Re for kampen og ser fram mot kampen mot Stag. Lykke til Gule!

KAMPFAKTA

Her er noen bilder fra kampen samt noen fra Karisletta, Ballklubbens treningsfelt for små og store: