fredag 31. mai 2024

SB vant 4-2 over Runar

SB-Runar 30.05.24  Bugården Kunstgress

Byderbyet mellom Ballklubben og Runar begynte med mye spill på midtbanen, men så nesten ut av ingenting så skåret SBs Brede Bransdal etter bare 1 min spill:  1-0! Til stor jubel blant Ballklubbfansen på sidelinjen. Men Runar fikk ristet av seg sjokket og det tok ikke mange minuttene før de helhvite utlignet til 1-1 ved Tobias Miron Moldenæs. SB lot seg ikke stresse, fikk spillet til å fungere og etter 42 min så Sander Halstensen en mulighet og det sto 2-1 til Gule! Dette resultatet sto seg til pause.

2.omgang startet som første: Sjanser til begge lag, men uttellingene uteble. Men så etter 50  min fikk Brede Bransdal sjansen og satte den sikkert i Runars keeper på ny: 3-1! Men Runar ga seg ikke. Og etter 65 min så utlignet Runars Sebastian Momork. Til 3-2. Så ble det et stormløp mot Ballklubbens mål. Runar fikk også en 100 % sjanse på slutten men SBs keeper  Erik Tallaksen fikk kastet seg ned og reddet. SB skjønte at her måtte finspillet kastes over bord. Dette resulterte i 2 utvisninger. Men vi holdt unna. Med 9 mot 11 så Haakon Elias Field Karlsrud en mulighet og vi økte til 4-2 i det 90-minutt! Til enorm jubel!

Kampen ebbet ut med en befriende 4-2 seier til Ballklubben. SBs trener Sigurd Andreas Holmen hadde god grunn til å være fornøyd med de gule og svarte. Nå kan vi begynne å se oppover på tabellen igjenJ  Vi takker Runar for kampen og ser fram til neste kamp borte mot Teie. Lykke til, Gule!