31.05.2024

SB vant 4-2 over Runar

 SB-Runar 30.05.24  Bugården Kunstgress  

Byderbyet mellom Ballklubben og Runar begynte med mye spill på midtbanen, men så nesten ut av ingenting så skåret SBs Brede Bransdal etter bare 1 min spill:  1-0! Til stor jubel blant Ballklubbfansen på sidelinjen. Men Runar fikk ristet av seg sjokket og det tok ikke mange minuttene før de helhvite utlignet til 1-1 ved Tobias Miron Moldenæs. SB lot seg ikke stresse, fikk spillet til å fungere og etter 42 min så Sander Halstensen en mulighet og det sto 2-1 til Gule! Dette resultatet sto seg til pause.

 2.omgang startet som første: Sjanser til begge lag, men uttellingene uteble. Men så etter 50  min fikk Brede Bransdal sjansen og satte den sikkert i Runars keeper på ny: 3-1! Men Runar ga seg ikke. Og etter 65 min så utlignet Runars Sebastian Momork. Til 3-2. Så ble det et stormløp mot Ballklubbens mål. Runar fikk også en 100 % sjanse på slutten men SBs keeper  Erik Tallaksen fikk kastet seg ned og reddet. SB skjønte at her måtte finspillet kastes over bord. Dette resulterte i 2 utvisninger. Men vi holdt unna. Med 9 mot 11 så Haakon Elias Field Karlsrud en mulighet og vi økte til 4-2 i det 90-minutt! Til enorm jubel!

Kampen ebbet ut med en befriende 4-2 seier til Ballklubben. SBs trener Sigurd Andreas Holmen hadde god grunn til å være fornøyd med de gule og svarte. Nå kan vi begynne å se oppover på tabellen igjenJ  Vi takker Runar for kampen og ser fram til neste kamp borte mot Teie. Lykke til, Gule!

KAMPFAKTA

Her er noen fler bilder fra kampen. God sommer 😎