21.05.2015

Ballklubben vant 2-1 over Falk/Borre på Storstadion

SB - Falk/Borre 21.05.15 Storstadion

Det var to lag som begge ville ha 3 poeng som møttes på Storstadion i går. Både Falk/Borre og Ballklubben gikk ut i et raskt tempo. Været var av det kjølige slaget i Bugården, men spillet til de gule og svarte varmet. Etter en periode med stillingskrig på midtbanen, kom Wike til en god sjanse foran de blås mål, men keeper fikk avverget. Publikum på Storstadion fulgte spent med. Flere hadde tatt turen fra Horten, men SBs trofaste tilhengerskare var i flertall. Spillet bølget nå fram og tilbake, men så ble en av SBs spillere klart felt etter et kvarter. Adthe tok straffa og gjorde ingen feil: Ballen ble klint oppe i høyre hjørne for keeper! 1-0 til Ballklubben. Til stor jubel!

Ballklubben trakk seg nå mer tilbake på banen og lot Falk/Borre komme til fler sjanser. På en corner fikk vi ikke klarert skikkelig og bortelaget klarte å få Ballen forbi Stamatis i Ballklubbens mål: 1-1. etter ca. en halvtime. Bortelaget hadde flere sjanser, men Stamatis tok det som kom. Dette resultatet sto seg til pause. Det var en innbitt gjeng som gikk i garderoben. Alle var interessert i å la poengene bli igjen på Storstadion.

Etter pause så vi et Ballklubb-lag som hevet seg et par hakk. Hele laget jobbet for hverandre som et lag. Flere angrep ble raidet opp mot Falk/Borres mål. SB hadde flere sjanser til å avgjøre, men skåringene lot vente på deg. Etter ca. 80 minutter ble Wike felt i straffefeltet, men dommeren unnlot å blåse. Var det ikke SBs dag dette? Men de gule og svarte ga seg aldri, og jobbet videre. Så, helt på slutten av kampen ble Wike klart felt av en Falk/Borre-spiller.

Til store protester fra bortebenken markerte dommeren for straffe for SB. Denne straffa var viktig for Gule, og kunne ta laget opp på 3.plass på tabellen. SBs spillende trener Samir tok ansvar. Han la ballen helt nede i venstre hjørne for keeper, og i mål! 2-1 for SB! Det var nervøse minutter etterpå. Men Ballklubben rodde det i land. Vi fikk våre 3 poeng til slutt. Gratulerer til hele laget! Takk for kampen til Falk/Borre. Nå ligger vi på 3 plass. 5 poeng bak ledende Skoppum og 2 poeng bak Falk/Borre. Neste kamp er mot Fevang den 27.mai. Møt opp og hei på Ballklubben. Lykke til Gule :-)

Link til 1-0 straffa til Adthe