9.5.13

Ballklubben vant 4-1 over Falk i Lystlunden

Falk - SB  08.05.13 Lystlunden

Det var to lag som ville angripe som møttes i regnet i Lystlunden i går. Samir Saric, var stedfortreder for Roger Iversen som ikke hadde anledning til å lede de gule og svarte i går. Samir sa før kampen at SB var fåtallig på benken den kvelden. Vi hadde bare 2 mann på benken, pga. sykdom og skader. Men at SB var klare og så fram til kampen.

De første minuttene var det stillingskrig på midtbanen. Etter 10 minutter fikk Sandefjord Ballklubb corner. Kristian Roggert så en åpning i falk-forsvaret og det sto 1-0 til Ballklubben! Etter dette bølget spillet mye fram og tilbake. Falk var farlig frampå ved et par anledninger, men Kjell Johannesen i  Ballklubb-målet tok det som kom. Ca. midtveis i omgangen var SB frampå igjen. Pål Nordrum Næss kjempet til seg ballen, så en åpning og det sto 2-0 til Gule! Nå var Ballklubben inne i en god periode. Her var det tydelig at slitet guttane avgir på trening ga resultater.  Noen minutter senere var Guttane fra Isen frampå igjen:  Asbjørn Østby var der han skulle være og det sto 3-0 til Sandefjord Ballklubb! Igjen en fin skåring.

Etter denne skåringen slapp vi oss ned et hakk og lot Falk ta over mye av spillet. Hortenslaget var ikke vonde å be, og etter en dobbeltsjanse foran SB-målet, fikk Falk muligheten de hadde sett etter, og det sto 3-1. Dette resultatet sto seg til pause. Samir sa før pausen at SB måtte holde posisjonene sine og holde trykket oppe.

2.omgang startet med mye falk-press. De blå og hvite kom til flere gode sjanser, men Kjell i SB-målet var både høyt og lavt og avverget det som kom. I stedet var det Ballklubbens Aleksander Wike som utnyttet en feil i Falk-forsvaret. Aleksander gjorde ingen feil og det sto 4-1 til Ballklubben! Falk prøvde og prøvde. Etter ca. 75 minutter fikk hjemmelaget en mega sjanse. To falk-spillere var alene med Kjell på en 100-prosent sjanse og skulle bare sette ballen i SB-buret. Men Kjell viste seg igjen i det umulige hjørnet og reddet skuddet og tok returen. Til stor jubel!

Falk malte på i kampen siste del. Samir ropte fra sidelinja at de gule og svarte skulle beholde posisjonene. Ballklubben tok seg nå, helt riktig, tid på faste situasjoner.  Guttane sto sammen som et lag og fikk demmet opp det som kom fra Falkane. Det ble en fortjent 4-1 seier til Ballklubben! Samir var godt fornøyd med hvordan SB hadde spilt. -Bra prestasjon av hele laget, sa han da kampen var ferdig. Vi er så enige. Her så vi et Ballklubb-lag som gjorde hverandre gode. Vi gratulerer alle guttane med 3 poeng! Vel fortjent. Takk til Falk for kampen. SB er nå på 2.plass på tabellen. Bare målforskjellen skiller oss fra Ørn 2.

Neste kamp er hjemme på Gamle Stadion på fotballens festdag den 16.mai. Møt opp  og støtt Ballklubben! Lykke til Gule:-)