22.8.14

SB vant 7-3 over Åsgårdstrand på Storstadion


SB - ÅIF 21.08.14, Storstadion. Link til flere bilder fra kampen

Med Ballklubb-flagget blafrende i vinden var det et tent SB som møtte Åsgårdstrand på Storstadion i går. Alle var enige om at dette var en kamp som Sandefjord Ballklubb måtte vinne for å være med i kampen om fortsatt spill i 4.divisjon. SB hadde da også en god start på kampen. Allerede etter 6 minutter av 1 omgang kom Wike fri på kanten av ÅIFs mål: 1-0 til Ballklubben! Til stor jubel fra tribunen. Etter dette var Åsgårdstrand gode en periode og presset oss bakover men Kjell Johannessen tok det som kom. Kjelle sto igjen en solid kamp for de gule og svarte.

 Så etter 30 minutters spill var Gule frampå igjen, og enda en gang var Wike godt plassert foran motstanderens mål: 2-0 kom etter innlegg fra kant. Nå var vi i siget og et par minutter etter så Wike igjen en åpning i ÅIFs forsvar: 3-0! Og Hattrick! Nå hadde Ballklubben flyt. Etter dette fulgte en god Åsgårdstrand- periode, og etter 40 minutters spill så utnyttet de en feil i vårt forsvar og det sto 3-1. Nå skulle ikke Andebu-syndromet gjentas. I forrige kamp leda vi 3-1 når det var 10 minutter igjen av kampen mot Andebu og ble tatt igjen. Omgangen ebbet ut med 3-1 til Ballklubben.

I 2.omgang kunne jeg ikke være til stede pga. en avtale. Spenningen var derfor til å ta og føle på når speaker.no skulle sjekkes. Ballklubben hadde gjort jobben: 7-3 til de gule og svarte! Tusen takk til alle SBerne. Gule hadde gjort jobben.  Takk til Åsgårdstrand for kampen. Andebu vant mot Fram 2, men vi kan bare gjøre noe med våre egne kamper. Vi er 2 poeng bak 10.plassen som Andebu har.

Neste kamp for de gule og svarte er borte mot Flint. Møt opp og følg SB i jakten på 3 nye poeng! Lykke til Gule :)

Til slutt her er sangen «Walking in Memphis», fra 1991, da Ballklubben spilte i 1.divisjon som takk for 3 poeng :)