6.8.13

SB vant 5-1 over Åsgårdstrand på Storstadion

SB - ÅIF Storstadion 05.08.13

Det var to lag som begge ville ha 3 poeng som møttes på Storstadion i går i første kamp etter sommerferien. Ballklubben gitt ut i hundre fra start og det ble da også belønnet: Allerede etter 2 minutter kom Wike alene med keeper på høyrekanten og det sto 1-0 til Ballklubben! Etter dette trakk SB seg litt mer tilbake på banen og ÅIF hadde flere farlige innlegg.

Like etter målet var en ÅIF angriper alene med Kjell Johannesen i SB-buret, men vår sisteskanse viste igjen sin klasse og fikk en hånd på ballen.Åsgårdstrand malte på videre og SB hadde mer enn nok å forsvare seg. De blå og hvite hadde nok en stor sjanse etter 12 minutter, men Kjell var på nytt nede og fikk avverget ÅIF-skåring. Så etter kvarteret blir en ÅIF-spiller felt innenfor SBs 16.meter og dommeren blåste straffe. Kjell var på ballen, men den smatt mellom stengene og det sto 1-1.

I en periode var det stillingskrig , men etter en halvtimes spill tok Wike igjen ansvar. SBs toppskårer fikk plassert ballen og det sto 2-1 til Ballklubben! Til stor jubel! Like etter hadde ÅIF en megasjanse, men Kjell viste seg igjen i det umulige hjørnet fikk rensket ballen unna. Etter ca. 40 minutters spill var det de gule og svartes tur: Jon Tran kjempet til seg ballen og skøyt fra distanse og det sto 3-1 til Ballklubben! En fin skåring.

I pausen formante SBs trener Roger Iversen at Ballklubben skulle heve seg et hakk. Gule fortsatte da også det gode spillet i 2.omgang. SB fortsatte med å ta initiativet og ca. halvveis ut i 2.omgang så Aleksander Wike igjen en mulighet og det sto 4-1 til Ballklubben! Nå var SB inne i en god periode. Guttane spilte hverandre gode og ofret seg for hverandre. Helt på tampen av kampen så Arne Tran en åpning i ÅIF-forsvaret. Arne gjorde ingen feil og skuddet endte mellom stengene og i mål! 5-1 ble også sluttresultatet.

SBs trener var godt fornøyd med alle guttane etter kampen. En god kamp av oss, sa Roger. Takk til hele SB for 3 poeng og SB-supporterane som heiet på tribunen. En skikkelig lagseier! Takk til ÅIF for kampen. Med dette resultatet er det bare 4 poeng opp til Re som leder serien. Neste kamp er mot Ørn 2 i Lystlunden. Møt opp og støtt Ballklubben. Lykke til Gule!

Til sist: Her er AC/DC med "Thunderstruck" innspilt i 1991 da Ballklubben spilte i 1.divisjon som takk for 3 poeng:-)