8.8.14

Ballklubben vant 1-0 over Ørn 2


SB - Ørn 2 1-0 07.08.14, Storstadion. Aleksander Wike skårer kampens mål

Alt lå til rette for en spennende kamp mellom Ørn og SB på Storstadion i går. Ballklubben ville vise at de kunne bedre enn hva tabellen viste. Vi så da også et kamplystent Gule som møtte Ørn. Alle visste hva som gjalt. Vi måtte ta 3 poeng i denne kampen. SBs Trener Roger Iversen sa at de gule og svarte gikk for seier. I begynnelsen var det mye midtbanespill. Laga følte på hverandre, uten å komme til de store sjansene.

Men så etter en halvtimens spill kom Wike fri på høyrekanten. Ørns keeper blir stående på streken, og klarer ikke å stoppe skuddet fra Aleksander: 1-0 til Ballklubben! Til stor jubel fra SB-supporterane på tribunen. Spillet bølget nå fram og tilbake. Omgangen endte med 1-0 ledelse til de gule og svarte. 
Etter 10 minutter spill av 2.omgang fikk Ørn det som så ut som en megasjanse og fikk putta ballen i mål. Men Kjell Johannesen i SB-målet kunne sparke ut ballen fra eget mål, pga offside.  Kjell spilte en solid kamp i går og rensket opp i  Ørn-angrepene gang på gang.

Nå begynte minuttene å bli lange. Ville dette holde inn? Da vi var som mest pressa holdt Ballklubben roen og ble kyniske. Stian Hem Iversen og resten av forsvaret fikk demmet opp angrepene som kom fra Ørn. Kristian Roggert satte sitt preg på midtbanen. Hele SB ble omdannet til en maskin som ville ha poengene hjem. Etter 75 minutter fikk Wike en ny stor sjanse men ballen smalt i den venstre stolpen. Ørn hadde etter dette flere gode sjanser, men Guttane fra Isen sto sammen som et lag og berget 3 poeng! Årets første seier var i boks.

Roger Iversen var godt fornøyd med kampen: - Viktig kamp, sa Roger. Vi er så enige.  Dette var en kamp vi måtte vinne. Nå har vi 4 poeng og går en plass opp på tabellen med kontakt med Andebu på 6 poeng. Vi skal møte Andebu i neste kamp. Møt opp og støtt Ballklubbens heroiske kamp for å berge plassen i 4.divisjon! Lykke til Gule :)


Til sist: Her er en annen helt som slo tilbake: Matrix. Låta i videoen er fra 1995 da Ballklubben spilte i 1.divisjon, som takk for 3 poeng :)