3.5.13

Målløst mellom Ballklubben og Eik

SB - Eik 02.05.13 Gamle Stadion

Kampen begynte med mye Eik-press. De svarte og hvite malte på mot Kjell Johannesen i SB-målet.  Men Kjell var igjen i det umulige hjørnet lot ikke Eik-spissene slippe til foran kassa. I stedet var det SB og Aleksander Wike som hadde en stor sjanse til å skåre etter ca. 15 minutter ut i omgangen. Alene med keeper ble han felt inne i Eiks 16. meter felt. Men dessverre for oss så lot dommeren vær å blåse. Dette til store protester fra SB-benken. Forhåpentlig jevner dette seg ut i sesongen. SB-spillerne ristet fort av seg skuffelsen, og hadde flere sjanser etter dette. Eik var farlig frempå på slutten av omgangen, og hadde dessuten et skudd i tverrliggeren. Omgangen endte 0-0. Noe som vel var et greit resultat, omgangen sett under ett.

En av matchballane

SBs trener Roger Iversen var fornøyd med hvordan de gule og svarte hadde spilt. -Bra jobba sa Roger da omgangen var ferdig om SBs innsats.
2.omgang begynte igjen med mye press fra Eik-Tønsberg. De svarte og hvite kom til flere sjanser men forsvaret vårt fikk demmet opp denne tidlige kvelden i mai. Spillet gikk nå fram og tilbake, uten noen klare sjanser til hvert av laga. På tampen av kampen fikk Eik indirekte frispark i SBs 16.meter. En sjanse som rant ut i sanden for laget fra Nordre Slagen. Det endte da også 0-0 mellom Sandefjord Ballklubb og Eik. SB er nå på 2.plass på tabellen. Bare målforskjellen skiller Ørn 2 og oss.
Vi takker Eik for kampen og ser framover til neste kamp som er borte mot Falk. Møt opp og hei på Ballklubben! Lykke til Gule:-)