18.6.12

Ballklubben sesongen 2010

GULE PÅ TOPP!
Ballklubben vant 6-0 i sesongåpningen over Falk 2 i Lystlunden.Vi gratulerer fjordingane så mye og ser fram til Gules neste kamp som er førstkommende torsdag på Gamle stadion. Håper så mange som mulig av SB-supporterane møter opp for å støtte de gule og svarte. Lykke til SB!

De gule og svarte befestet tabelledelsen(22.04.10) :

Det så lenge ut til å gå mot seier for bortelaget da Sandefjords sønner og de grønn/sorte møttes i årets andre serierunde på Gamle stadion. Fjordingane hadde mange sjanser i første omgang, men klarte ikke å skåre mål. På en sjelden sjanse skåret Stokke ved et innlegg fra kanten ca 25 minutter inn i kampen.

I pausen formante Roger laget å være på tå hev og posisjonere seg bedre. Dette hjalp tydligvis fordi de gul/sorte fortsatte å male på og skape sjanser. SB ga aldri opp og ca 30 minutter inn i 2.omgang tok André Andersen ansvar: Etter et frispark kjempet han seg til ballen i lufta og satte inn en velfortjent redusering. En fin skåring av Andy.

Nå så Gule at her kunne det bli tre poeng. Med ett forsvant tidsdrøyingen fra Stokke. Ballklubben hadde trua og helt på tampen av kampen fikk Aleksander Wike det rommet og tiden han trengte foran mål. Den målfarlige spissen gjorde ingen feil og satte inn 2-1 skåringen til stor jubel fra SB-supportrane, da det gjenstod 2 minutter av ordinær tid.

På slutten av kampen var det SBs tur til å holde på ballen og rutinert bruke tid ved faste situasjoner. Bra det!

Kampen ebbet uten fler skåringer og det var et lettet Ballklubb-lag som kunne konstatere 2 seire på rad i sesongstarten. Vi gratulerer så mye med en svært velfortjent seier!

Se sjanser og skåringer fra kampen på videoen.

Petter sa etter kampen at på tross av mange misbrukte sjanser så vinner vi fortjent. Vi er så hjertens enige!

Neste kamp er borte mot Teie. Lykke til Gule!

TAP MOT TEIE
Ballklubben tapte 3-0 mot teie på bortebane i går. Det er bare å gratulere nøtlingane med kampen og se fram mot SBs første kamp på Storstadion i år mot Holmestrand. Lykke til, Ballklubben:-)!

Ellers raser debatten om talentutvikling i Vestfold om dagen mellom 2 motparter. Hva skal vi si om det? Ikke mye. Denne siden er mer opptatt av hva som skjer med Ballklubben. Ledelsen i SB har satt som mål at Ballklubben skal etablere seg på sikt i 3.divisjon.

Vi vil gjerne her og nå påpeke at Vestfold beste klubb på maratontabellen

fortjener bedre enn 3.divisjon. 2.divisjon for SB hadde vært mye mer naturlig.Våre motstandere i generasjoner, Ørn og Fram ligger i 2.divisjon. Denne divisjonen kan vi også klare å komme til. Kan de, kan vi. Værre er det ikke. Vi bør være offensive med tanke på Ballklubbens framtid. Husk vi har folk med ressurser tilknyttet klubben. Vi har supportere og vi har tradisjoner å ta vare på.

Alle vi som bryr oss om Ballklubben kan være med å løfte SB fram på banen og opp et par divisjoner. Vi har trua. Har du?

Opprykksplass på Ballklubben

4-1 seier ble resultatet mot Holmestrand under spilleforhold som lignet mer på vinter enn vår på Storstadion. Vi gratulerer så mye og ønsker de gule og svarte lykke til mot Eik 2!

4-4 mot Eik 2
Så kom årets første uavgjort resultat for de gule og svarte. Vi takker Eik for kampen.Neste kamp er mot serieleder Re på Storstadion. Håper så mange fjordinger som mulig finner veien dit.Vi går for 3 poeng! Lykke til Ballklubben!

TAP MOT RE

SB-Re 20.05.10

Det var ikke Ballklubbens dag i går. Re skåret kampens eneste mål 10 minutter ut i 2.omgang i en kamp som kunne vippet begge veier. Bare å børste av seg dette og komme sterkere tilbake.- De skårer vel omtrent på sin eneste sjanse sa Petter tydelig misfornøyd etter kampen. Neste kamp er mot Tjølling på Løveskogen. Lykke til, SB!

Når villdyret våkner
3-2 tap mot Tjølling på Løveskogen. Bare å gratulere Tjølling med seieren. Nå er det på tide med en kjær gammel venn. Bamsen er tilbake med all kraft og styrke som hører bjørner til. For hvem kan egentlig matche en bjørn?

Takk og pris var Ballklubben forutseende med bamsemaskot fra tidlig på 70-tallet. Nå skal vi klare å berge 6.plassen eller bedre. Det er ikke første gang bjørnen er i Sandefjord. Det viser historiebøkene fra gammel tid. Vi håper fjordingane møter opp og gir helhjertet støtte i kampen mot Nesjar. Lykke til Ballklubben!

11-1 til de gule og svarte på Storstadion: (03.06.10)
DETTE ER BALLKLUBBEN!
SB-Nesjar 03.06.10. Bilde tatt av Tom Erik Roggert

5 mål av Aleksander Wike, 2 av Hajrush , 1 av Meland, 1 Arne Tran, 1 Andre Andersen,1 Bendik. En stor takk til alle spillerne. Dette var en lagseier.Fler bilder og mer fra kampen kommer.

SEIER OVER SVARSTAD
Ballklubben vant 4-6 borte mot Svarstad. Vi gratulerer fjordingane så mye med seieren! Neste kamp er borte mot Ørn 2 i Lystlunden. Både Ørn og Ørn 2 rykket opp i fjor og har bitt bra fra seg i henholdsvis 2 og 4.divisjon.Men vi har selvfølgelig trua på de gule og svarte fra Hvalfangerby'n! Ørn er en velkjent motstander for Ballklubben. SB har møtt de brune fra Marinebyen en rekke ganger. Her har du en oversikt over tidligere møter opp gjennom historien:

Lykke til Ballklubben!

Tap mot Ørn

Ballklubben tapte 3-2 borte mot Ørn. Bare å gratulere de brune og gå videre. Neste kamp er mot Sem på Storstadion. Vi husker alle hvordan det gikk forrige gang: 1-1 og poengdeling.Nå må vi skjerpe oss: Husk vi må blir nr 6 eller bedre for å berge plassen i 4.divisjon.   Vi håper at de gule og svarte tar 3 poeng hjem te Fjor'n! Lykke til Gule!

Arkiv: Sem-Ballklubben 2009

GULSVARTE HELTÆR

Det var en noe rufsete start på kampen tilskuerne fikk se denne kjølige junikvelden på Storstadion. SB hadde flere gode sjanser men ballen ville ikke inn. Så 25 minutter inn i omgangen fikk Hajrush ballen og plasserte den utagbart fra langt hold til høyre bak Sem-keperen. 1-0 og en fortjent ledelse. Dette holdt seg til 2.omgang.

Etter stillingskrig de første minuttene i 2.omgang fikk Aleksander Wike ballen etter halvspilt omgang, og nærmest lobbet den i mål. SB ga seg ikke med dette: Vinsur Jusufi kom fra venstrekanten og skåret.
Etter dette reduserte Sem med en heldig skåring.3-1

Så var det Petter sin tur. Ringreven beviste til gangs at han ikke har glemt gamle kunster: Først på corner der han var på rett plass til rett tid 4-1. Så noen minutter etterpå en praktfull skåring fra distanse. 5-1
Sist men ikke minst skal forsvaret ha honnør for finfin innsats i dag. Tusen takk til hele laget!

Dette ga oss et pusterom for å kapre en av de 6 første plassene. Bra gjort!

Neste kamp er mot Falk 2 hjemme på Storstadion. Vi ønsker fjordingane lykke til!

Konkurs men:
LYN KOMMER IGJEN

Lyn - VIF 2008

Lyn har begjært seg konkurs.Det er triste nyheter:-(   Imidlertid tror vi ikke siste kapittel er skrevet i sagaen om klubben fra Oslos vestkant. Lyn har litt for mange tilhengere til det. Folk som bryr seg om Lyn. Vi tror at Lyn kommer til å satse igjen om noen år. Til slutt vil vi takke for alle møter Lyn har hatt mot Ballklubben opp gjennom åra. Her er et bilde fra derbyet mot VIF i 2008. Håper det blir fler av disse derbyene i framtiden også.Helst i Tippeligaen.

SB vant i sommerheten
   Ballklubben - Falk 2 01.07.10

Ballklubben viste til gangs at de gul/sorte ville bestemme på en sommerhet Storstadion. Allerede etter målet 17 minutter kom Aleksander Wike foran målet til Falk og satte inn kampens første mål, ved et godt plassert skudd. Så fulgte noen minutter med spill på midtbanen, før Aleksander igjen var på rett sted til rett tid: 2-0. Roger Iversen formante spillerne om å finne posisjonene sine og være på tå hev. Resultatet holdt seg til pause.
SB fikk ytterligere to fine skåringer skåringer ved Philip Dahlgren og Bendik Eftang. Resten av kampen kontrollerte Gule inn. - Vi var best i dag. Vi spiller på feriemodus sa hjelpetrener Petter Olsen. Men hva gjør vel det når Ballklubben vinner 4-0? Vi gratulerer fjordingane med 3 nye poeng og ønsker lykke til i bortekampen mot Stokke!

GULT OG SORT FÅ DET GJORT!
Vi tok et dypdykk i Aftenpostens arkiv og fant dette heiaropet for SB. Slike heiarop er viktige fordi de er med å gi klubben særpreg og identitet. Det sto på trykk 05/10-1987 etter kampen mellom Ballklubben og Kjelsås, som Gule vant 3-0. Passer like godt på SB-kamper i dag:-)

Nå ligger vi 6 poeng bak opprykksplassen. Det begynner å spisse seg til. Har vi en sjans? Skal guttane klare å rykke opp? Det er lov å drømme, noe vi har gjort i snart 10 år. Neste kamp er mot Eik 2 på Storstadion. Ta med deg naboen, familie og venner og støtt Ballklubben. Det setter guttane på banen veldig pris på. Vi satser på 3 poeng og ønsker fjordingane lykke til!

Gult og sort få det gjort!

Solid seier til SB

SB - Eik2 31.08.10. Hajrush Tafoshi skårer 3-2 på straffe. Bilde tatt av Tom Erik Roggert

Det var en kamp mellom to lag som begge ville vinne denne siste sommerkvelden på Storstadion. Ballklubben kom best i gang, men Eik 2 bød på god motstand i starten. Spillet bølget fram og tilbake. Den første store sjansen kom etter 5 minutter: En Eik spiller kom helt fri og skulle bare sette ballen i mål. Heldigvis ble ballen reddet på streken av SBs Arne Tran.

Ballklubben viste nå styrke og børstet av seg dette. Etter godt spill kom Ballklubben til den neste store sjansen: Et godt samspill mellom Aleksander Wike og Kristian Roggert resulterte i kampens første skåring: 1-0. En fin skåring av Kristian.

Så slappet SB av litt og lot Eik komme inn i kampen. Eik reduserte da også: 1-1. Nå fikk Gule beskjed om å skjerpe seg av Roger på sidelinja. Det gjorde de gul/sorte da også. Hajrush Tafoshi tok ansvar og satte inn 2-1. Utagbart bak Eik-keeperen. Så slapp SB seg ned et par hakk igjen. Det gjør du ikke ustraffet mot laget fra Teigen-land. De svarte og hvite utlignet til 2-2. Så fikk Ballklubben straffe. Da mente Hajrush at nok fikk være nok og satte inn 3-2 før pause. En lekker skåring. Gule var igjen i føringen.

Etter pause skåret kaptein Aleksander Wike 2 fine mål i rask rekkefølge. Etter dette så Ballklubben seg aldri tilbake. Kristian Roggert skåret 6-2 målet, og Bendig Eftang skåret kampen siste mål. 7-2 ble sluttresultatet.
- Vi gjorde det vi ble enige om: Stå tett og utnytte sjansene, sa kaptein Aleksander Wike etter kampen. Aleksander var godt fornøyd med kampen. Det samme var Hjelpetrener Petter Olsen: En god kamp av oss som vi styrer.

Vi gratulerer Gule med 3 poeng i dag. En stor takk til alle spellerane på laget. Dette var en lagseier!
Neste kamp er borte mot Re. Vi ønsker fjordingane lykke til og håper på 3 nye poeng hjem til Bugår’n!

Fler bilder fra kampen under bilder.

PS: Glem ikke å sjekke Ballklubben.com . Det er en ny supporterside for SB med enda flere bilder fra denne kampen!

0-2 TAP FOR SB
Ballklubben - Tjølling 09.09.10 Bilde tatt av Tom Erik Roggert

Kampen begynte med mye spill på midt banen. Ingen av laga klarte å ta initiativet i kampen fra start på Storstadion denne høstkvelden på Storstadion. Ballklubben stilte for anledningen i en annen klubbs drakter. Dette fordi de vakre gule og svarte draktene ennå var våte pga vask! SB hadde sine sjanser, men ballen ville ikke inn. Typisk nok var det Tjølling som fikk hull på byllen etter 35 minutter ved Martin Bertsen. Uten at SBs keeper kunne lastes for dette. Omgangen ebbet ut uten fler skåringer.

2.omgang startet slik den forrige, men mye midtbanespill. Temperatur var det også, som det pleier på SB kamper. Men også nå var Tjølling effektive og etter 8 minutter av 2.omgang skåret Tjølling igjen ved Ken Hasle. Resten av kampen bar preg av at Ballklubben nå rykker hverken opp eller ned. Sluttresultatet ble da også 2-0. Petter var misfornøyd med kampen: -Vi lar de slippe til for mye. Vi burde ha slått Tjølling i dag. En dårlig kamp av oss.

Fler bilder av kampen på Ballklubben.com!

Vi gratulerer Tjølling med seieren og ønsker fjordingane lykke til i kampen mot Nesjar!

SEIER OVER NESJAR

Ballklubben vant 6-3 på bortebane over Nesjar. Vi gratulerer fjordingane så mye:-)! Fler bilder og stoff fra kampen på ballklubben.com!

Neste kamp er hjemme mot Svarstad.Lykke til SB!

SB vant over Svarstad

Storstadion 23.09.10: Kristian Roggert og trener Roger Iversen. Foto Tom Erik Roggert

Det var to angrepsvillige lag som møttes på et flombelyst Storstadion.   Kampen var så vidt i gang da den første skåringen kom: Nesjar skåret allerede etter 3 minutter. Men Ballklubben slo tilbake og etter en halv times tid sto det 1-1 i protokollen ved Kristian.
Ballklubben ga seg ikke og etter ca 40 minutter skåret Aleksander Wike: 2-1.

Etter 50 minutter var SB frampå igjen 3-1 ved Aleksander Meland. Ballklubben skåret ytterligere, og det sto 4-1 etter 65 min. Svarstad reduserte til 4-2 etter 70 min. SB skåret 5-2 og 6-2 etter 85 minutters spill. 6-2 ble også sluttresultatet.

Roger var fornøyd med prestasjonen til de gul/sorte: - En god kamp av oss som vi styrer.

Vi gratulerer fjordingane med 3 nye poeng:-)!

Neste kamp er mot Ørn 2, også den på Storstadion.   Møt opp og hei fram de gulsvarte!

Se Ballklubben.com for fler bilder fra kampen!

Tap på en mørk og stormfull kveld

Storstadion 05.10.10 : Ballklubben-Ørn 2. Foto Tom Erik Roggert

Det var to lag som ville vinne som møttes i striregnet på Ballklubbens siste hjemmekamp for sesongen. Både Ballklubben og Ørn 2 hadde bare æren å spille for. Både opp og nedrykk var bestemt på forhånd. Likevel var det temperatur da laga møttes på Storstadion.

Det var tydelig at her møtte Gule et meget godt organisert lag. SB hadde flere sjanser til å skåre det første målet. Både Aleksander Wike og Hajrush var nær skåring, men ballen ville ikke inn. I stedet var det Ørn som fikk hull på byllen etter 41 minutter, ved straffe. Omgangen ebbet ut uten flere skåringer.

I andre omgang hadde SB flere sjanser til å utligne, men hadde ikke marginene på sin side. Spillet bølget fram og tilbake, og etter ca 60 minutter spill utnyttet Ørn en feil i Ballklubbens forsvar: 2-0.
Kampen ebbet ut uten flere skåringer. Publikum skal ha honnør for oppmøte i dag: Vi telte 25 stykker som møtte opp i regnværet.

– Vi tapte mot et bedre lag, sa trener Roger Iversen etter kampen. Det er bare å gratulere de brune og hvite med seieren.   Neste kamp er sesongens siste borte mot Sem. Vi ønsker fjordingane lykke til og satser på 3 poeng hjem til Bugår’n!

Fler bilder fra kampen på Ballklubben.com!

BALLKLUBBEN FRA BUGÅR'N
Sem Idrettspark 10.10.10: Sem - Ballklubben. Foto Tom Erik Roggert Sem og Ballklubben hadde to vidt forskjellige utgangspunkt da de møttes på forblåste Sem Idrettspark i dag. SB hadde gjort jobben, og ville uansett resultat spille i 4.divisjon neste sesong. For Sem var det anderledes: De konkurrerte med Tjølling om den sjette og siste plassen som ga spill i 4.div til neste år.

Det begynte best for de helsvarte Sem spillerne. Før Gule hadde kommet skikkelig i gang sto det 1-0 etter 10 minutters spill. SB hadde sine sjanser i til å utligne. Både Kristian Roggert og Andy var frampå , men Ballen ville ikke inn. Istedet var det Sem som nok en gang fant veien til nettmaskene og det sto 2-0 etter 25 minutters spill.

Ballklubben møtte et lag som måtte vinne i dag, og som var mer skjerpet. Vi kom bakpå mye av tiden. Omgangen ebbet ut uten fler skåringer.

Ballklubben begynte 2.omgang bra, men så fikk Sem straffe som de satt inn etter 60 min. Da var kampen punktert. Sem skåret det siste målet i kampen også: 4-0 ble sluttresultatet.

- Sem var best i dag, sa trener Roger Iversen
etter kampen. Det er det bare å være enig i. Men fjordingane endte på en fin 5.plass på tabellen.Kampen i dag var betydningsløs sånn sett. Vel blåst, guttær:-)!

Vi gleder oss allerede til neste sesong. Hva vil den bringe? Uansett, tap eller seier, så er vi Ballklubben fra Bugår'n!