10.8.12

SB vant 2-0 over Stokke

Det var to lag som ville angripe som møtes på Storstadion i går. Ballklubben måtte ha 3 poeng for ikke å komme for langt bak de andre lagene som sloss om å komme over nedrykksstreken. Samme kveld hadde SB avsluttet nok en vellykket fotballskole, og mange store og små heiet på Ballklubben fra tribunen. Før kampen hadde vi en prat med trener Roger Iversen. Roger sa at det var viktig med 3 poeng i dag og at de gule og svarte gikk for dette.

Kampen startet med massivt press fra de grønne og svarte Stokke-spillerne. Gang på gang ble det satt i gang angrep mot SBs mål. Men Eirik sto som en mur i Ballklubbens mål og lot ikke noen baller slippe forbi i 1.omgang. Ballklubben hadde også noen sjanser, med vi fikk ikke hull på byllen. Omgangen endte 0-0.

I pausen formante Roger spillerne å være mer på hugget. Det virker som det hjalp for det var et helt annet SB lag vi så i 2.omgang. Nå tok vi mye mer initiativ og styring i kampen. Etter ca 7 minutter kom SBs Adthe Osmani på skuddhold og gjorde ingen feil: 1-0 til Ballklubben! Etter dette hadde Stokke en god periode men Ballklubben sto i mot og lot ikke Stokke slippe til. Ca 60 minutter ut i kampen utnyttet Aleksander Wike en feil i Stokke forsvaret og gjorde ingen feil: 2-0 til Ballklubben!

Nå var det at alle treningstimene kom til sin rett. Stokke malte på med angrep etter angrep etter SBs andre skåring med Ballklubben sto sammen som et lag. Denne ledelsen var viktig!
På slutten av kampen tok de gule og svarte god tid på faste situasjoner, til Stokke-spillernes store frustrasjon. Men det nytter ikke å være snilleste gutt i klassen når du skal sikre inn en 2-0 ledelse.

På tampen av kampen hadde vår keeper Eirik en fantomredning som kunne gitt Stokke kontakt igjen. Stokke prøvde og prøvde, men til ingen nytte. Roger Iversen styrte SB-skuta til nok en seier i en presset situasjon. Roger var da også fornøyd med mannskapet sitt etter kampen. - De har ballen mest, men vi er mest effektive. Jeg er godt fornøyd med det spillerne presterer i dag. Vi vinner fortjent, sa Roger.

Dette var en viktig seier for Ballklubben. Nå er vi over nedrykksstreken. Hele Ballklubben bidro til denne lagseieren, og SB-supporterne som støttet laget fra tribunen. Neste kamp er mot Tjølling hjemme på Storstadion den 23.august. Mot opp og hei på Ballklubben. Lykke til Gule:-)