28.11.2012

Tabellen for 4.divisjon Vestfold 2013

Bilde fra Wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Mal:4._divisjon_Vestfold_2013_tabell

Så er den her, tabellen for neste års 4.divisjon. Flere nye lag har kommet til i forhold til fjoråret: Eik, Halsen, og Åsgårdstrand blir nye motstandere for Ballklubben. Vi er selvsagt optimister og tipper SB på øvre del av tabellen når kampene er ferdigspilt. Etter en meget god høstsesong for Sandefjord Ballklubb i år, er det grunn til det. Gule trener bra og er klare for en ny sesong.

Det er mange om beinet når det gjelder opprykksplassen. Eik vil nok snarest tilbake til 3.divisjon. Fram 2 lå i toppen i fjor, og vil også være en sterk konkurrent til opprykk. Re har god erfaring med 3.divisjon og vil nok prøve å komme opp igjen. Disse sammen med TFK og Ørn 2, vil antagelig knive i toppen for å rykke opp til 3.divisjon.

Det vil som alltid komme overraskelser. Lag som har rykket opp til 4.divisjon vil nok vise at de har fortjent en plass i divisjonen, og at de er sultne på mer suksess. Vi ønsker alle lykke til og avslutter som vi gjorde foran høstsesongen i år med SB-sangen, med melodi fra «Jeg tror jeg tror på sommeren «:

Jeg tror jeg tror på Ballklubben
Jeg tror på gul og svart igjen!