25.12.2012

Takk for i år!


SB-Runar i 1.NM kvalifisering på Gamle Stadion våren 2012. Her kan du se fler bilder fra kampen.

Ja, da har det snart gått enda et år. Masse positivt har skjedd med Ballklubben. Jentene vant Hjørring cup i Danmark. Gule begynte sesongen med mye stang ut, men vi reiste oss og var det laget som tok flest poeng i høst. Spillere fra SB markerer seg på en utmerket måte, både hjemme og utenfor Fjor'ns grenser.

Det er rart med det. De fleste av oss har vel vært på en tippeligakamp eller to. Men det er noe helt spesielt å se klubben vi vokste opp med komme ut på Storstadion eller Gamle Stadion, i gult og svart. Klubben med spellere som trente på hvalbåtane i Isen før en ny sesong i den gule og svarte drakta.

Klubben som etter nedrykket fra Hovedserien og øverste divisjon i 1965, sto for kanskje landets dypeste divisjonsdykk. Det endte i 1977 med 5.divisjon, og konkurranse fra Helgerød og å være best i byen. Over 1200 møtte på Helgerødbanen i 1978. Vi vant. Sakte med sikkert kjempet de gule og svarte seg tilbake. En regnfull høstdag i 1989 var det klart: Ballklubben hadde rykka opp i nest øverste divisjon. Der spilte vi både i 1990, 1991 og 1995. I 1995 rykka vi ned på overtid av overtiden i siste serierunde!

Klubben vi har hatt så mange opplevelser med, både i sol og regn. Sandefjord Ballklubb – klubben i hjertet. Klubben vår.

Nå har gått flere dager siden sola snudde. Etter vinter kommer vår og Bugården vil igjen kle seg i sin grønne prakt. Ballklubb-flagget skal heises og de gul/sorte vil atter en gang gå i gang med en ny sesong. Kanskje er det Ballklubbens tur i 2013?

GODT NYTT ÅR!