24.4.14

1-3 tap mot Andebu

SB - AIL 1-3, Storstadion 24.04.14

Det lå forventning i lufta da Ballklubben og Andebu braket sammen på Storstadion i går. SB kom til kampen med et 2-2 resultat borte mot Ørn 2, og ønsket å vise seg fram på hjemmebane. Imidlertid startet ikke kampen slik vi hadde håpet. Før det hadde gått 12 minutter måtte Kim i SBs mål plukke ut 3 baller ut fra nettet. Vi glipper i markeringene og Andebu var ikke vonde å be. SBs trener Roger Iversen ga streng beskjed til spillerne om å våkne og skjerpe seg kraftig. De gjorde da også de gule og svarte. Resten av omgangen var gjevnspilt. SB hadde fler gode sjanser til å redusere, men fikk ikke nettkjenning.

I 2.omgang så vi et SB som ville ut å styre kampen. Nå var det mye mer initiativ å se av Ballklubben. Andebu ble presset bakover, og etter 47 minutters spill får Johannes Dieserud spilt seg fri på høyrekanten og gjorde ingen feil: Redusering til Ballklubben! Til stor jubel fra tribunen. SB var nå inne i en god periode. Angrep etter angrep rullet fram mot AILs mål, men flere ganger blir vi avblåst for offside. SB hadde en ball som Andebus keeper såvidt fikk fisket ut (se video). Kampen ebbet ut med 1-3 seier til gjestene. En kamp der guttane aldri ga opp, men sto på hele veien, selv med en elendig start på kampen. Takk for kampen og grattis til Andebu med 3 poeng.