29.10.2014

En ny start
Foran starten på SB-Akademiet: Bjørn Foldvik, Samir Saric og Roger Iversen. Foto: Per Langevei SB.no

5.divisjon neste

Det var virkelig ikke vårt år i år med A-laget. Vi må konstatere at laget i vårt hjerte rykker ned i 5.divisjon. Det er ørsmå marginer i fotballen, og i år var det vår tur til å ha marginene mot oss. Flere av kampene kunne fint ha tippet SBs vei, men det gikk ikke slik. Uansett skal alle spillerne, og Roger og Samir, supportere, ja alle som har stått på for laget, ha stor takk for sesongen som har vært. Vi vinner sammen og taper sammen. Vi støttær SB uansett divisjon! Vi tror og håper på en snarlig retur til 4.divisjon. I fjor la vi en stund an til å rykke opp i 3.div, så det kan snu fort i fotball. Gratulerer til Eik med opprykket til 3.div.

Akademi og SFO i Ballklubben

I Sandefjords Blad i dag (29.10.14) kan vi lese om at Ballklubben skal starte SFO og Akademi fra 5.november. Dette viser igjen den pågangsviljen som er i klubben. Tilbudet gjelder unge mellom 6 og 16 år. Akademiet er delt inn i to: Fra 6 – 12 år og fra 13-16. Målet er 20 spillere blant de yngste, og 20-30 spillere blant eliteklassen, forteller SBs trener Roger Iversen til Sandefjords Blad. Ballklubben har allerede fått mange påmeldinger forteller Roger. Høres dette fristende ut er det bare å kontakte Ballkubben.

Med seg i trenerteamet for Akademiet har han Samir Saric. Samir forteller at hvis man virkelig skal bli god må man trene mer effektivt enn det som er vanlig i Norge i dag. Det er jo bare å se på Norges FIFA ranking for å gi Samir rett i dette. Bjørn Foldvik skal ta seg av det praktiske ved Akademiet. Lagarbeid fra A til Å med andre ord. Dette er virkelig et godt tiltak. Forhåpentligvis kommer det opp noen spillere på A-laget også etter hvert? Ballklubben er mulighetenes klubb:-)

Dette skriver Sandefjords Blad (17.11.14): Fulltreffer for Akademiet

Vi følger også selvsagt saken om Stadionavtalen, men lar klubben uttale seg om dette.

Dagens låt er "Children" av Robert Miles som kom ut i 1996, da Ballklubben lå i 2.divisjon. Vi har trua på at SB skal tilbake dit!