18.06.2015

Knepent tap mot Teie


Teie - SB 18.06.15 

Vi kom til Teiebanen med store forhåpninger om å ta et godt byks på tabellen. Det var oppholdsvær, men etterhvert kom regnet. Kampen begynte da også bra for SBs del med en god sjanse til André , etter ca. 10 minutter: Han var raskt framme på en retur, men Teies målmann klarte å avverge. De blå fikk flere cornere, men klarte ikke å utnytte disse. Tom i Ballklubbens mål sto godt og tok det som kom. 1.omgang endte 0-0, noe ingen av laga var fornøyd med.

Det var et annet SB vi så i 2.omgang. Spillet til de gule og svarte ble flyttet mer fram på banen. I begynnelsen av omgangen var det mye spill på midtbanen. Carl hadde flere gode raid på midtbanen. Adthe kom til en god sjanse, men Teie fikk demmet opp i siste liten. Like etter fikk Adthe gult kort etter en takling. Så etter ca. 70 minutter kom Teie fri på høyrekanten: En blå spiller var alene med SBs keeper. Tom var etter ballen, men måtte se den forbi seg i og i mål. 1-0 til Teie. SB svarte med flere gode angrep mot Teies mål. Så etter 80 minutter blir Samir spilt fri på venstrekanten og setter Ballen i mål! Men dessverre så markerer linjemannen for offside. Til store protester fra hele Ballklubben. Den var tvilsom. Det virket så ut som SBs spillende trener var klart onside. Men dommeren ville det annerledes og annullerte målet. Til store protester, naturligvis. Dommeren mente at Samir protesterte for mye og ga han det røde kortet. I stedet for å få 1-1 på et viktig tidspunkt av kampen, fikk vi altså en mann utvist og ble fratatt en skåring. 

SB forsøkte så godt de kunne å holde motet oppe. De gule og svarte kom til flere sjanser, selv med 1 mann utvist. Men dessverre var ikke dette Ballklubbens dag. Adthe gikk inn i en 50/50 duell, og dommeren synes han var for røff med Teie-spilleren. Det ble 2 gule kort og rødt. Nå var vi 9 mot 11 mann. Men guttane skal ha ros for at de aldri ga opp. SB prøvde selv med såpass redusert mannskap å utligne. Men Teie roet det hele i land, og det ble 1-0 til nøtterøylaget. Vi gratulerer Teie med seieren. Det er fortsatt gode muligheter til å komme seg oppover på tabellen. Neste kamp er hjemme mot Tjølling 25. juni på Storstadion mot Tjølling. Møt opp og hei på Ballklubben! Lykke til Gule :)

Bilder fra kampen på FB del 1

Bilder fra kampen på FB del 2