4.9.15

Ballklubben ga alt mot Sandar

SB - Sandar 03.09.15 Storstadion

Det var to lag som begge måtte vinne som møttes på Storstadion i går. SB for å få heng på Fevang og Stokke, Sandar for å få kontakt med laga over streken. Dette bar kampen også preg av. Ballklubben begynte best på Storstadion med en rekke angrep mot Sandars mål. Men på den siste biten inn mot mål, ble de gule og svarte stoppet bastant av Sandar-forsvaret. SB hadde også et skudd i mål av Adthe som ble tvilsomt annullert for offside. Harry kom også til flere sjanser. Sandar var farlige frampå på contringer, men ingen av laga fikk skåring i 1.omgang.

Samir sa i pausen at han så optimistisk på 2.omgang. Det var en kampklar gjeng som tok fatt på de siste 45 minuttene.

2. omgang startet da også bra for SBs del. Sandefjord Ballklubbs kaptein Carl Christian ledet an SB mot Sandars mål, og SB var centimetre fra skåring ved flere anledninger. Sandar hadde imidlertid et rutinert mannskap på Storstadionmatta, og fikk ridd stormen av. Etter hvert var det gjengen fra Kariåsen som kom mer og mer inn i kampen. Da halve 2.omgang var unnagjort fikk Sandar corner.

Vi glipper i markeringene og det sto 1-0 til klubben fra Vesterøya. SB forsøkte å svare, men Sandar ville viste at gang at 4-1 seieren over SB i første kamp ikke var noen tilfeldighet. SIL raidet opp et godt angrep og det sto 2-0 til de røde, hvite og svarte. Etter dette tok Ballklubben seg sammen og var farlig frampå ved flere anledninger.

10 minutter etter Sandars siste skåring fikk Gule endelig nettkjenning ved Samir: 2-1! Nå begynte tiden å bli knapp og Ballklubben kastet folk fram i angrep. Dessverre markerte vi ikke like godt bakover. Sandar utnyttet dette og gjengen fra Kariåsen fikk til et mønsterangrep på venstresiden og som ble avsluttet alene foran Stamatis i SBs mål: 3-1 til Sandar. Stamatis sto en god kamp, men det skuddet var det lite å gjøre med.

SB forsøkte men Sandar tok seg rutinert god til på faste situasjoner. Det ble 3-1 til trener Tomma og resten av Sandar. Vi takker SIL for kampen og ser fram til neste kamp mot Falk/Borre.Det blir vanskeligere å rykke opp nå, men Ballklubben fra Bugår’n gir seg aldri. Møt opp i Lystlunden og hei på Ballklubben!  Lykke til Gule:)