18.5.12

Ballklubben kjempet seg til uavgjort (22.06.09)

Det var 2 angrepsvillige lag som møttes i Sem Idrettspark. Starten av kampen var en stillingskrig mellom to lag som trengte sårt poeng. Etter 5 minutter spill kom en Sem spiller gjennom SB-forsvaret og plasserte Ballen forbi Kim i Ballklubb-målet. Deretter var det mye midtbanespill. Så i det 16 minutt kjempet Albian til seg ballen og det sto 1-1. En fin skåring.

Resultatet sto seg til pause. I 2.omgang var Kim i målet raskest på ballen ved et Sem-angrep, men ble felt stygt. Dommeren viste fram det gule kortet. Det skulle selvsagt vært rødt. Selv hemmet av skade klarte Kim å holde buret rent resten av kampen. Dette viser styrke og eminente keeper-egenskaper. Kampen ebbet ut uten fler skåringer. På slutten hadde SB flere sjanser til å avgjøre, men en god Sem-keeper sto i veien.

Kampen var en klar forbedring fra forrige gang. Vi står på og jobber inn det ene poenget. Neste kamp er mot Nesjar hjemme på Storstadion. Vi ønsker de gul/sorte lykke til og håper fjordingane kommer og støtter opp om Ballklubben.