18.5.12

SB tapte 5-2 mot Teie (24.09.09)

Kampen begynte med stillingskrig på midtbanen uten at noen av laga kom til de helt store sjansene i går. Første omgang ebbet da også ut uten nettkjenning. Men så etter ca 5 minutters spill fikk Ballklubben fortjent straffe. Nathan satte ballen kontant i mål opp til høyre bak en sjanseløs Teie-keeper. Se målet på video til høyre. Etter mål følger som kjent ofte mål og ca 10 minutter etter fikk Teie straffe. Den skåret de på og det sto 1-1 kvarteret inn i 2.omgang.

Etter noen minutter skåret Teie igjen, før Aleksander fikk nettkjenning etter ca 25 minutter av 2.omgang. Ballen ble satt til venstre for Teie-keeperen. Nå satset SB mye framover, og det skal de gul/sorte ha ros for. Imidlertid åpnet det seg kontringsmuligheter for Teie. Etter en god Ballklubb-periode fikk Teie uttelling på det meste: 3 mål ble skåret i rask rekkefølge av de blå/hvite. -Vi spilte en dårlig kamp i dag. Teie ville mest, sa hjelpetrener Petter etter kampslutt.

Det er bare å gratulere laget fra Nøtterøy med seieren og håper at Ballklubben tar lærdom av denne kampen og starter med blanke ark neste gang. Dette var den siste kampen på hjemme Storstadion for i år. I neste kamp skal SB møte Stokke. Vi ønsker Ballklubben lykke til!