18.05.2012

2-1 Tap mot Fram 2 (18.05.09)

SB begynte bra, og spilte gjevnt med Fram 2 hele 1.omgang. Men i det 44.minutt skåret Fram på en av sine sjanser. Fram holdt dette resultatet omgangen ut. Så etter 3 minutters spill i 2.omgang gikk de gul/sorte opp til 1-1 ved en fin prestasjon av Aleksander Wike. Hele laget var nå inne i en god periode. SB jobber som et lag for hverandre. Nå sto kampen og vippet. Men så, etter halvspilt 2.omgang går fram opp i ledelsen: 2-1. Ballklubben hadde mange sjanser til å utligne, men var for lite effektive foran Frams mål. 2-1 ble sluttresultatet foran et 30-talls tilskuere.

Det positive er at vi kommer til mange sjanser. Det som trekker ned er at vi ikke er effektive nok foran kassa.Men det er det masse muligheter til å rette på. Stå på videre Ballklubben! Til slutt et velmenende tips: I dag spilte Ballklubben og Fram 2 kamp. Vi vil herved gi honnør til de som stilte i Ballklubb-effekter på Storstadion. Fram-patriotene var også flinke til å ikle seg skjerf, etc. Til dere som stilte i supporterantrekk fra andre klubber for å heie på Ballklubben: Det går veldig fint an å skaffe seg både f.eks både Ballklubb-skjerf og genser i gult og svart. Bare ta kontakt med klubben. Da viser dere tydelig støtte på tribunen.