21.06.2012

Ballklubben ute av NM

Vi møtte Runar i øspøs regnvær på Gamle Stadion. Kampen bølget fram og tilbake, og det var mye spill på midtbanen. Kampens første store sjanse sto Ballklubben for. Aleksander Wike var alene og mot keeper og forbi Runars målvakt, og skulle bare sette ballen i mål. Dessverre ble vinkelen for liten og det sto fortsatt 0-0. Etterpå var det Runars tur til å presse og de fikk da også uttelling ca midt i perioden og det sto 1-0 til Haukerødlaget ved pause.

I pausen formante SBs trener Roger Iversen SB-spellerane å være på tå hev.

Ballklubben fortsatte å presse Runar bakover på banen i 2.omgang, men Runar utnyttet en feil i SB-forsvaret og det stod 2-0. Men da det var 12 minutter igjen av kampen kom Pål Nordrum seg til skuddhold ved Runar-målet og satte inn 2-1! Nå starter SB et massivt kjør mot Runar målet, men Runar klarte å ri av stormen og sluttresultatet ble 2-1 til Runar. Vi takker våre venner i Runar for kampen og ønsker trener Robin Andreassen, som har lang fartstid for SB, og resten av Runar lykke til videre i cupen! Bilder fra kampen kan sees i vår Facebook-side. Neste kamp er borte mot Tjølling. Lykke til Gule!