21.6.12

SB spilte uavgjort mot Tønsberg FK

SB-TFK 03.05.12

I går møtte Ballklubben Tønsberg FK hjemme på Storstadion. Det var to lag som begge ville skåre, men det var en sjansefattig kamp. Ballklubben hadde et par halvsjanser ved Aleksander Wike i starten av 1.omgang. Spillet bølget fram og tilbak...e. Den første store sjansen sto TFK for. Men det resultert i utspark fra SB-keeperen. Etter 45 minutter sto det 0-0 mellom fjordingane og baglerne.

SB-trener Roger Iversen var ikke fornøyd med 1.omgang. –Vi har ikke satt sjansene, sa Roger.
2.omgang starten som mye av 1.omgangen med sjansefattig spill. Begge lag hadde gode keepere som avverget de sjansene som kom. Publikum fulgte ivrig med på sidelinja, og kommenterte flittig. Det var mye stillingskrig på midtbanen. Helt på tampen av 2.omgang fikk SB kampens største sjanse foran TFK-målet. Kjell klarte nesten å styre inn et innlegg fra kanten. Men fru Fortuna var ikke på noen av lagas siden denne litt kjørlige maikvelden , og ballen ville ikke inn mellom stengene.

Roger var sånn passe fornøyd med kampen: -Grei kamp, men vi en del vi må jobbe med.Vi takker TFK for kampen og minner om at neste kamp for Ballklubben er hjemme mot Bærjan mandag 7.mai kl 20.00 hjemme på Storstadion. Lykke til Gule:-)!