28.05.2013

2- 0 tap mot Re

Vi er inne i en liten bølgedal og det ble 2-0 tap til Re. Men vi har stor tro på SB og at det snart vil snu. Møt opp og støtt Ballklubben på kampene. Det setter de gule og svarte pris på!


Moldes Hvaldemar og Bamsen til Ballklubben

Moldes hvalmaskot Hvaldemar gleder små og store. Link
  Maskoten Hvaldemar med Moldes byvåpen. Link


Moldes maskot Hvaldemar

Vi kom over denne tegningen på nettet. Den viser Moldes hvalmaskot Hvaldemar. Vi er over gjennomsnittet opptatt av hval på denne siden og synes denne maskoten fortjener spalteplass. Hvaldemar har sitt utspring i Moldes byvåpen fra 1742. Han ble brukt spesielt mye i forbindelse med Moldes 250-års byjubileum i 1992.
 Moldes maskot Hvaldemar. Foto fra 2008. Link MFK : Hvaldemar spiller for Molde Fotball Klubb. Foto fra 2013. Link til bildet


Det skjer i Molde : Hvaldemar refleks fra 1992. Link
Hvalen Hvaldemar: Hvaldemar, som ble tegnet til Moldes byjubileum i 1992 og utstyrt med både blåseinstrument og rose. (Foto: Romsdalsmuseets fotoarkiv)Her er en film om Molde og Hvaldemar fra jubileumsåret 1992. Hvaldemar dukker opp 3,37 inn i filmen.


Vi har også en maskot, Bamsen. Her er et bilde av maskoten fra 2008:


 Bamsen på klubbhuset


Vi tror det er riktig av SB og Molde å holde på slike symboler som disse maskotene er. Molde-patrioten Olaus Brunvoll sier det så fint i bloggen sin om Hvaldemar: «nå må han fram i lyset igjen» i et innlegg fra 2012, i forbindelse med en av Molde Fotballklubbs kamper. Han nevner også et møte vi hadde med Molde i 1957. 

Nå har det gått trått i to kamper, en mot Tjølling og en mot Re. Vi håper nå Ballklubben finner tilbake til spillet vi hadde i begynnelsen av sesongen.

Vi spiller selvsagt musikk når det går trått også. Her er Wonderwall, med Oasis, fra 1995, da vi spilte i 1.divisjon:-)