23.5.14

Knepent tap mot serielederen

Ballklubben - Eik 22.05.14, Storstadion

Det var to lag som begge ville vinne som møttes på Storstadion i går. Kampen begynte med mye stillingskrig på midtbanen. Men etter ca 12.minutter blir det klabb og babb inne i vårt felt. Vi får ikke avklart og Eik går opp i ledelsen. SB trener Roger Iversen ga beskjed om at Ballklubben måtte skjerpe seg og de gjorde da også de gule og svarte. Så etter 24 minutters spill fikk Eik en 100 prosent sjanse, og skulle bare sette ballen i SB-buret. Men Kim Børresen ga alt for å holde SB inn i kampen. I duellen fikk Kim en skade og spillet ble stoppet. Men vår sisteskanse er ikke kjent for å gi opp og hadde flere gode redninger etter dette, tross skaden.

Omgangen ebbet ut med ledelse til de svarte og hvite fra Tønsberg.

2.omgang startet med mye spill fram og tilbake. Eik hadde nå en god periode, med fler skudd i treverket. Men Ballklubben red stormen av. Ca midt i 2.omg fikk Eik straffe, og skulle bare til å sette den. Men å møte Ballklubben på hjemmebane er ikke lett og straffa ble måkt over Kim som sto godt plassert i SB-målet (se video). De gule og svarte var fortsatt inn i kampen. Aleksander Wike hadde noen halvsjanser men ballen ville ikke inn. Så etter 79 minutter måtte vår keeper kaste inn håndkleet pga smerter. Som erstatter i målet kom Pål Nordrum Næss. Pål sto bra i mål han også, og vi fikk ingen fler baklengs til tross for 1 mann mindre på banen.

Det ble til slutt 1-0 seier til Eik. Vi takker de svarte og hvite for kampen og ser framover til neste kamp. Forhåpentligvis vil Ballklubben være mindre plaget av skader framover. Møt opp og se SB borte mot Husøy og Foynland. Lykke til Gule:-)