solskinnet i går. Kampen begynte med stillingskrig på midtbanen, men så løsnet
det for Ballklubben etter 10 min satte
André Sødlund inn den første av hans
fire skåringer for dagen. Til stor jubel blant Ballklubb-fansen. Johan Gulliksen, Cornelius
Tappeluf, og  Tobias Hem tegnet seg på skåringslista. Alt under Sigurd Andreas Holmens kyndige ledelse.

Nøtterøy er slettes ikke noe dårlig lag, og noterte seg for 3
skåringer. Både SBs angrep og forsvar var gode. Ballklubb-Kollektivet fungerte
godt. Bare målforskjellen skiller Ballklubben mot serieleder Åsgårdstrand.

SB - Teie 24.05.22  Link til flere bilder fra kampen

Ballklubben fikk en dårlig start på kampen mot Teie hjemme på kunstgresset. Etter bare noen få minutter skåret nøtlingane og det sto 1-0 til Teie. Men de gule og svarte holdt hodet kaldt, og lot seg ikke vippe av pinnen. Gule kom til flere sjanser og snart var det Ballklubbens tur: Dwett Akoi så en mulighet og tok den og det sto 1-1! Til stor jubel fra Ballklubb-fansen. Den var viktig. Tabellsituasjonen for SB var heller dårlig før kampen. Men de gule og svarte løftet som ofte før i flokk og snudde kampen: 6-3 og 3 svært viktige poeng! Med dette resultatet hoppet vi fra 9 til 11.plass på tabellen. Ellers graves det bak det ene målet på kunstgresset. Spennende å se fortsettelsen både med banen og på banen. Neste kamp er mot Hysøy /Foynland. Møt opp og støtt Ballklubben !

19.04.2019

Ballklubben spilte 3-3 mot Runar på Haukerød

Runar - SB, Runarbanen 25.04.19

Kampen mellom Ballklubben og Runar begynte tett og jevnt.
Begge laga hadde halvsjanser, men så ble Runars spiller Brahian Stiven Mosquera frispilt på høyrekanten etter 10 minutters spill. Brahain tok vare på sjansen og det sto 1 - 0 til Runar.

Men SB ga seg ikke og etter 24 minutter var det klart for utligning ved Marco: 1-1! Men gleden til Ballklubben varte ikke lenge: Vi slapp oss ned etter utligningen og igjen ble Brahian spilt igjennom og det sto 2-1 til Runar etter 27 minutters spill.

SB prøvde å svare umiddelbart, men i stedet var det Runar som økte til 3-1 ved Tobias Hem etter 31 min. Til stor jubel blant de svarte og hvite fra Haukerød. Dette ble også pauseresultatet.

Men Ballklubben er ikke kjent for å gi seg. SBs trener Alex sa at de gule og svarte måtte fortsette å jobbe. Dette ga tydeligvis resultater: Det var en heltent SB som entret banen etter pausen. Så i det 48 minutt skjer det: Daniel Helgheim Kronstad setter ballen forbi Runars keeper: 3-2! Til stor jubel blant de fremmøtte SB-supporterane. Håpet var tent.

Nå fulgte en periode der spillet bølget frem og tilbake. Både Alex og Robin ga klar beskjed på trenerbenkene hva som skulle gjøres. Så skjer det i det 63 min: Ballklubben får straffe! Marco var iskald fra 11-meteren : 3-3!

Runar forsøkte å ta ledelsen igjen og hadde et skudd i tverrliggeren helt på slutten. Men det ble poengdeling mellom Haukerød og Bugården. Vi ønsker alltid å vinne, men å ta igjen en 3-1 ledelse er heller ikke så verst:) Vi har nå 4 poeng, 2 poeng bak serieleder Eik.

Vi takker Runar for kampen og ser fram til kampen mot Ørn 2 i Lystlunden. Møt opp og hei på Ballklubben!