21.6.12

Ballklubben vant 3-0 over Falk

SB-Falk 21.05.12

Det var 2 lag som begge ville ha poengene som møttes på en sommervarm Storstadion i går. I begynnelsen av kampen hadde laget fra Horten de største sjansene, men sjansene ble ikke omsatt i resultater. Etter hvert tok Ballklubben mer over og etter ca 10 minutters spill kjempet Wike til seg ballen foran Falk-målet og satte den inn 1-0 til Ballklubben! Falk hadde flere sjanser til å utligne men var ikke effektive nok. Spillet bølget fram og tilbake. Med ett oppstod det igjen en sjanse som SB hadde skap. Atle lot seg ikke be to ganger og det sto 2-0 til Ballklubben! Dette etter ca 25 min spill.
SBs trener formante spellerane å bevege seg og ikke stå for tett. Omgangen ebbet ut med 2-0 ledelse til SB.

2.omgang startet dom første med Falk som hadde de største sjansene. Men Gule red stormen av og kom etter hvert mer med i spillet. Et 30-talls publikummere hadde tatt veien til Storstadion. Deriblant Falks supporterklubb FUSK. De fikk imidlertid ikke mye å juble for ca midt i 2.omgang fikk Rasmus et innlegg fra høyrekanten og nikket inn 3-0 til Ballklubben! En lekker skåring!
Nå roet SB spillet ned. SB fikk beskjed fra trenerbenken om å holde seg på riktig side av ballen når Falk kom på sine farlige kontringer. Nå var det at vinterens mange treningstimer kom til sin rett: SB- spellerane sto sammen som et lag og gjorde hverandre gode. Når dommeren blåste av kampen sto det 3-0 til Ballklubben.

-En god kamp av oss, sa en fornøyd Roger Iversen etter kampen. Vi er så hjertens enige. Nå begynner spillet å sitte for de gule og svarte. Vi gleder oss allerede til SBs neste kamp som er borte mot Tjølling 24.05. Møt opp og hei på Ballklubben! Lykke til Gule:-)