21.06.2012

Storseier til Ballklubben over Bærjan

Det begynte som det pleier når Ballklubben og Bærjan spiller mot hverandre: tett og gjevt. Bærjan hadde kampens første store sjanse, men skuddet gikk til høyre for SBs gode keeper. Mai kvelden var sur og kald og færre tilskuere enn vanlig hadde funnet veien til Storstadion for å se lagene fra Bugår'n og Virik møtes.

Etter mye kriging på midtbanen, løsnet det for de gule og svarte. Sjanse på sjan
se ble rullet opp og etter ca 20 minutters spill tok SB ledelsen ved Wike. Deretter løsnet det virkelig for Ballklubben og målene kom som perler på en snor fra Gule: Åsmund, JP, Kjell, og Wike
igjen. Sterkt av et Ballklubben: Her kom mangfoldige timer slit i sene høst og vinterkvelder av guttane til sin rett. 5-0 sto det til pause.

Trener Roger Iversen var godt fornøyd med SB etter første omgang. Vi leder fortjent sa Roger, Han påpekte også helt riktig at SBI hadde en spiller mindre. Det var riktig observert: Store Bergan spilte
kampen med 10 spillere. Trenerkollega Petter Olsen var også fornøyd: -Vi må være fornøyd med 5-0 til pause, sa han med et smil.

2 omgang startet med en del spill på midtbanen, men etterhvert to SB igjen over igjen, og vi talte to mål til av Aleksander Wike i rask rekkefølge, etter fulgt av et mål av Bærjan. Dette var virkelig Ballklubbens dag på Storstadion. Gule sto sammen som et lag og spilte hverandre gode. Flere sjanser ble rullet opp. Så var det Kjell sin tur til å skåre et lekkert mål, før Kristian fulgte opp med enda ett. Aleksander ville ikke være dårligere, og Eirik som denne gangen var utespiller fulgte opp med en fin skåring. Kampens siste mål på Storstadion sto Bergan for.

Ballklubben var mest effektive og utnyttet de sjansene de fikk, mens Bærjan slet med uttellingen. Vi tipper at Bærjan skjerper seg til neste kamp og kommer sterkere tilbake.

-Bra gjennomført kamp av oss.12 skåringer er bra sa Roger etter kampen. Vi er så enige: Dette var en gjeng sto sammen og gjorde hverandre gode. Takk skal dere ha! Dessuten fikk Ballklubben med seg en finfin målforskjell etter kampen, som er god å ta med seg videre.

Vi takker for kampen til våre venner Bærjan, og minner om at neste kamp er borte mot Fram 2 14.05 møt opp og hei på Ballklubben. Lykke til Gule:-)!