26.9.12

Lyspunkter for Ballklubben tross tap mot FKT 2 i regnværet

SB -FKT2 25.09.12

Ballklubben begynte kampen mot FK Tønsberg 2 på en fremdragende måte. Allerede etter 11
minutter kom Stian Hem Iversen seg på skuddhold og satte inn 1-0 i regnværet på Storstadion! Til stor jubel fra SB-supporterne på Storstadion. Men så slapp vi oss ned et hakk og lot FKT komme inn i kampen, og Kjell i SB-målet måtte se to mål bak seg etter skåringer av de røde og hvite på en regntung bane. Kjell stod en god kamp, men SB var dessverre preget av skader i går.

1-2 sto seg til pause. Etter pause økte FKT ledelsen 2 ganger før Aleksander Wike kom på skuddhold, og satte ballen i nota kvarteret ut i omgangen. 2-4: En pen skåring! Etter dette skåret FKT ytterligere 3 mål og sluttresultatet ble 2-7 til FKT.

Etter kampen sa SBs trener Roger Iversen at kampen var som været. Og det stemte jo. Vi lurte en stund om kampen gikk i Bugårdsdammen eller på Storstadion.

FKTs daglige leder Jan Egil Levorsen var også på plass i regnet på Storstadion, og var godt fornøyd med hvordan FKT 2 hadde spilt og at A-laget til FKT fortsetter i 2.divisjon.  Vi takker FKT for kampen og ønsker lykke til videre i sesongen.

De gule og svarte var etter kampen fast bestemt på å reise seg mot HFIF torsdag 27.septemper kl. 19.30 borte på Husøy Arena. Møt opp og hei på Ballklubben!  Lykke til Gule:-)