18.5.12

Ballklubben til topps (28.04.09)

Det var to angrepsvilige lag som møttes på Eik i går.Etter noen minutter der spillet bølget fram og tilbake kom kampens første mål. Ballen gikk fra spiller til spiller og til slutt var det Lars Martin Dag Steen som fikk nettkjenning (se video til høyre). Det hele var et resultat av godt kollektivt Ballklubb-spill. Det skulle heller ikke gå mange minutter før det igjen var duket for nok en SB-skåring. På ny fant Lars Martin en åpning i Eik-forsvaret. På dette tidspunktet styrte Ballklubben kampen mot et Eik lag som virket passive og lot de gul/sorte bestemme på banen. Etter dette kom Eik mer inn i kampen, men klarte ikke å sette flere gode sjanser.

Ballklubben tok over og fra nesten midtbanen så Jon Sigve Johnsen at Eik-keeperen stod for langt ute. Det velplasserte skuddet fra langt hold gikk i en bue over Eik-keeperen og i mål til stor jubel fra de fremmøtte SB-supporterne. Kampens øyeblikk. SB fikk nå den roen laget trengte og spillet fungerte på en noe vårlig Eik-matte. Flere angrep ble rullet opp mot Eik målet, men det ble med forsøkene. Men til slutt lykkes det for Ballklubben: Etter godt lagspill fikk Kristian Roggert ballen, fintet ut en god Eik-keeper og stillingen var 4-0. Nå kom en periode der Gule slappet av og lot Eik bestemme på banen. Slik gjør man ikke ustraffet mot Eik. Som resultat av en unødvendig felling innenfor Ballklubbens 16.meter fikk Eik straffe.

Kim i målet gikk riktig vei på straffen, men skuddet var for velplassert og Eik fikk sin første skåring. Fra side linja fikk de gul/sorte fler formaninger om å være på tå hev av trener Roger Iversen, som tydelig ikke var fornøyd med at SB igjen fikk en kamp med mål i mot. Formaningen så ut til å hjelpe og SB fikk ristet av seg skuffelsen. Men så, midt i en god periode for Ballklubben, så kontrer Eik og setter inn sitt mål nummer 2. Imidlertid beholdt SB roen og lot seg ikke stresse av Eiks redusering.

De gul/sorte fikk beskjed om å hele tiden bevege seg og snakke sammen fra Roger og Petter på trenerbenken. Dette må ha godt inn for etterhvert tok Ballklubben over spillet igjen. Ballklubben fikk en ny sjanse og Fredrik Bjønnes, nyervervet fra Sandars juniorlag, viste hvordan det skulle gjøres. Etter godt spill satte han inn 5-2 som ble sluttresultatet. Roger Iversen fortalte etter kampen at han var fornøyd med resultatet, men ikke like fornøyd med spillet. Det var en del å ta tak i,mente Roger. Vi gratulerer Gule med nok en seier og tabelltopp og ser fram til neste kamp for Ballklubben som er hjemme på Storstadion mot Nøtterøy. Håper igjen på 3 poeng for Ballklubben og at publikum møter opp.