18.5.12

Ballklubb-bjørnen satt Tjølling-løven på plass (05.06.09)

Det var mye som sto på spill når Ballklubben og Tjølling braket sammen på Storstadion denne noe kjølige junikvelden. SB lå før kampen på opprykksplassen, med de sort/hvite på plassen bak. Begge lag visste at en seier her ville bety mye på tabellen. Kampen begynte med at spillet bølget fram og tilbake. Det var en stillingskrig vi var vitne til. Begge laga hadde sjanser til å sette ballen i mål i løpet av de første 20 minuttene. Men det var de misbrukte sjansers 1.omgang. Roger og Petter sto på sidelinja og dirigerte Ballklubben med stadige formaninger om å være på tå hev.

Den første omgangen ebbet ut uten at noen av laga klarte å få ballen over målstreken. Etter pausen virket det som Ballklubben hadde skjønt alvoret av å vinne denne kampen: Rogers tydelige formaninger om å være på tå hev og å jobbe hele tiden begynte å synke inn. Gule jobbet for hverandre. Nå fungerte SB som et lag. Det varte da heller ikke lenge før SB-supporterne fikk noe å juble for: Albian Imeiri sendte av gårde et fint plassert skudd og ballen lå i nota bak en sjanseløs Tjølling-keeper. Nå var Ballklubben inne i en god periode. De gul/sorte spilte hverandre gode og lot ikke Tjølling komme inn i kampen. Ballklubben fikk også en straffe som en god Tjølling keeper reddet.

Etter kort tid var det 2-0 til Ballklubben ved Andrè Andersen, til stor jubel blant de fremmøtte ballklubb-patriotene. Her fikk tilskuerne se at Ballklubben fungerte som et lag som ofret seg for hverandre. Fra sidelinja fikk spillerne beskjed om å ikke slappe av Roger og Petter. Det gjorde da heller ikke de gul/sorte. SB satte punktum med skåring av Albian igjen. Resten av kampen kontrollerte fjordingane kampen ut med å holde ballen i laget og var kyniske når det var behov for det. Helt riktig å roe ned tempoet når laget leder 3-0 på tampen av kampen.

Det er bare å gratulere de gul/sorte med 3 poeng. -Jeg er veldig godt fornøyd med kampen og med spillet i dag sa en tydelig fornøyd Petter Olsen etter kampslutt. Og vi er så hjertens enige: Dette var dagen da Ballklubben viste at guttane er flinke til å jobbe for hverandre og gjøre hverandre gode. Fortjent seier til Ballklubben i dag. SB befester med denne kampen opprykksplassen. Bilder fra kampen ligger under Bilder/Web-Tv. Neste kamp er borte mot Teie. Vi ønsker Ballklubben lykke til og håper på 3 poeng til fjordingane.